Knistad herrgård och Skara sommarland, ja, jag vill med tillförsikt säga att det är en guldgruva för föreningen projekt 322 och de ”superhjältar” och deras familjer som får komma till del av detta eventet.

Sedan 2015 har Knistad herrgård med Skara sommarland engagerat sig i föreningen projekt 322 och det vet jag är mycket uppskattat bland våra ”superhjältar” med deras familjer.

Under tre omgångar har vi under 2018 även kunnat bjuda in familjer som behöver det här lilla extra i tillvaron, då ett barn är drabbat av cancer.

Det kanske blir deras semesterhöjdpunkt då de av ekonomiska anledningar inte kan åka iväg på något annat.

Räkningar, mat och det nödvändigaste går så klart i förhand och det finns inte utrymme för några nöjen.

Något som varit nytt i år är att vi kunnat bjuda in familjer  där barnen är drabbade av Retinoblastom, en cancerdiagnos som sätter sig på ögonen.

Jag kan bedyra att alla familjer som varit på Knistad herrgård även i år är otroligt tacksamma och jag som verksamhetsledare är otroligt tacksam till Knistad herrgård och Skara sommarland för dess samarbete.

Vill ni skänka en sommargåva till föreningen kan ni skänka den på bankgironummer: 812-9256, eller swishnummer: 123 502 0664. Märk inbetalningen i så fall Sommargåva.

Ett speciellt tack till Fam Melén som tog ansvaret för retinoblastom-gruppen.

Tack till alla och en var som engagerar sig hos oss på olika sätt.

Nu tar vi lite ledigt och är tillbaka i Augusti.

Vid ”Pennan” Tomas Lind