Bilderna har  fått  publiceras i godkännande av föräldrarnas tillstånd.

Tisdagen den 22/5 blev en finfin eftermiddag, då föreningen projekt 322 kunde ordna ett tårtkalas även på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus i Göteborg.

Denna gång har det aldrig varit så mycket folk på en och samma gång vid våra tårtkalas.

Ett tecken  på att föreningen behövs.

Teamet bestod av Ingvar Jansson, Astrid Jansson, Kerstin Lind,  Ilona Olsson-lindwärn, Rebecca Olsson-lindwärn, Eva Stivner, Håkan Ivarsson och Inger Svensson.

Varje gång man lämnar drottning Silvias barn och ungdomssjukhus, så är man nöjd, alla är såå tacksamma över de insatser  som görs där och vi blir emottagna med varm hand.

Vi kunde också överlämna produkter till barncancercentrum   från Ica Munkebäck, Ica Nära Mariannelund. Självklart köpte vi karameller från Mariannelunds karamellkokeri, dryck från Rudenstams och vi vet att detta kommer komma till glädje under sommaren.

Tack också till Coop forum i  Kungälv som sponsrade med godis till tårtkalaset, samt coop forum vid Älvängen som sponsrat med tallrikar, skedar och muggar.

Vill du som företagare komma i kontakt med oss, så kolla gärna kontaktuppgifter på hemsidan.

Lika så eventuell givare.

Vi brukar få frågan om vem som bakat alla fina tårtor.

Det är Suzanne Lundgren som jobbar på café Smyrna  i Göteborg som bakar så fina och personliga tårtor.

Vill ni komma i kontakt med Suzanne Lundgren, så ringer man till café Smyrna i Smyrnakyrkan göteborg på telefon: 031-799 27 22 och frågar efter henne så hjälper hon er på bästa sätt.

Så ett jättestort tack till teamet.

Vid ”Pennan Tomas Lind